donderdag 7 augustus 2008

Aanschouw dit vehikel...


Nog enkele dagen en 't is zover !

Mijn opbouw naar Geel is dit jaar geheel anders dan vorig jaar, toen heb ik er eigenlijk een potje van gemaakt : op vakantie in juli geen meter gelopen en daarna nog veel te lang en te intensief doorgetraind in de betrachting de vermeende (?) achterstand nog in te halen met als resultaat dat ik niet uitgerust aan de start stond.

Dit jaar heel veel "trage" kilometers op reis (fietsen én lopen), dan een zeer stevige week met de ING Run als afsluiter (16 uur getraind !), vorige week dan al wat kilometers afgebouwd (10u getraind) en deze week is het al helemaal rustig. De linkerknie dankt mij want zelfs met slechts om de 3 dagen te lopen blijft de last om de hoek loeren, dat wordt sowieso een rustpauze na Geel.


Voor de fietsproef beschik ik sinds kort over een nieuw wapen, een Specialized Transition, met dank aan Joeri Vansteelant voor de inspiratie (gezien in Torhout en 'k was verkocht). Voor het WK mag ik van materiaalfreak Pieter De Neve (http://www.pieterdeneve.com/) diens supersonische Zippwielen gebruiken. Aanschouw derhalve het vehikel, aan de fiets zal het niet liggen zeker ?

3 opmerkingen:

Koen Maris zei

Succes he trainingsmakker.
gr.

Koen

erik zei

Wauw ... zo'n machine moet vleugels geven !
Héél véél succes !

Johan zei

Daar kun je niet mee traag rijden;je zal het zeker goed doen!Wat een prachtige racemachine.

groetjes

Johan