maandag 11 augustus 2008

Punaise zorgt voor anticlimax...


Na een kleine 50km op de fiets deed een punaise mijn voorwiel en wedstrijd de das om, helaas pindakaas...

En zeggen dat ik goed bezig was : een heel mooi tempo gelopen in de eerste 18,2 km (1u02'31"), gewisseld als 19de, en alhoewel het af en toe wel op de tanden bijten was om de sterke fietsers rondom mij bij te houden (Bystrup, Duchene, Retzlaff) voelde ik mij op dat fatale moment nog vrij fris.

Ondanks de ontgoocheling om op zo'n stomme manier te moeten stoppen houd ik dus wel een goed gevoel aan de wedstrijd over : ik liep en reed bij kerels die ik nog nooit had kunnen bijhouden. In vergelijking met de ITU wedstrijd in Torhout was vooral mijn fietsen gevoelig beter (gemiddeld 40,2 km/u toen ik lek reed) en in het lopen profiteerde ik duidelijk van mijn duurvermogen want de kloof op de subtoppers (vb Coddens, Nieuwkerk) bleef onder de minuut.

Soit, nu wat looprust om de knie eens deftig te laten genezen en we zien wel wat er nog volgt, ik heb momenteel niets op de kalender staan...

2 opmerkingen:

Francis zei

Ik was er van overtuigd dat je ging vlammen op die nieuwe fiets! Maar, idd je moet gespaard blijven van pech. Ze zouden schuimbanden of zo in gebruik moeten nemen. Tot weldra!

Lorenzo Coopman zei

Ik had al op de site van Geel gezien dat je niet aangekomen was, spijtige zaak!