woensdag 22 oktober 2008

Eens iets anders : roeien !

Intussen heb ik een diagnose voor de pijn, links aan het bekken : ontsteking aan het onderste bot, daar waar nogal wat spieren aanhechten. Elke looppoging, hoe kort ook (zelfs 200 meter) wordt afgestraft met 2 dagen (lichte) pijn. Ik zal nu een aantal inspuitingen krijgen met traumeel, iets homeopathisch, en ik hoop dat het daarmee opgelost zal zijn, want looprust is dus duidelijk niet voldoende gebleken.

Sport staat nu op een aanzienlijk lager pitje maar het deert mij eigenlijk niet. Het is in feite wel plezant om eens iets anders te doen dan steeds maar te focussen op trainen, werken en rusten. Zo komt er tijd voor andere dingen in de plaats.

Stil zitten kan ik echter niet, en omdat het mij al een tijdje fascineerde ben ik eerder deze maand beginnen roeien. De roeiclub is immers aan mijn deur, de aantrekkingskracht was er dus. Na 4 roeibeurten moet ik zeggen dat het mij zeer bevalt ! Het zal nog een hele tijd duren eer ik de juiste techniek onder de knie heb, maar het is eens iets anders, en daarenboven een complete sport waarbij mijn blessure ook geen hinder geeft.

Denk nu niet dat ik mij op competitie ga storten, dat is niet echt de bedoeling, het roeien onder de knie krijgen is momenteel al een uitdaging op zich.

3 opmerkingen:

Clint zei

Hi en zo blijf je in beweging ! Geen last van blazen op je handen huh? ,zwemmen zou je dat iets zeggen omdat dit zeer goed is? Ik doe het ook niet graag zwemmen maar zal pogingen doen in December om me klaar te stomen in het lopen. Om al een beetje top te zijn in de lente van 2009

Lorenzo Coopman zei

Hopelijk mogen we je terug aan de start verwachten van de Corrida , roeien ... een van de zwaardere sporten die er is zult niet veel van je aerobe power verliezen !

joggerke zei

We zullen je missen in de marathon van Kasterlee.
Hopelijk herstel je snel!